Рукав для запікання (1 шт.)
Availability: Out of stock
Основна перевага рукавів для запікання у тому, що продукти готуються «у власному соку», без додавання жирів. Чудово підійде , як для професійних кухонь ,так і для домашнього використання.
***
Рукав для запікання має досить просту «конструкцію», що робить його використання легким та «інтуїтивно зрозумілим» навіть для аматорів кулінарії. Є декілька простих «секретів» використання рукава, які допоможуть зробити Ваші страви максимально смачними та корисними. Ось деякі з них:
- рукав можна використовувати для запікання страв в духовках, мікрохвильовках (в режимі СВЧ) та навіть для зберігання продуктів у морозильних камерах
- перед поміщенням страви в духовку, у рукаві для запікання варто зробити кілька проколів, щоб нагріте повітря могло виходити і рукав не лопнув
- в жодному разі не можна допускати прямого контакту рукава для запікання з стінками духовки та відкритим полум’ям – він може лопнути
- ставити рукав зі стравою варто на холодну поверхню (форму, деко тощо) і в жодному разі не ставити його на решітку духовки!
- обов’язково потрібно враховувати, що під час запікання рукав роздувається – цей процес треба контролювати і при необхідності обережно робити в ньому проколи, щоб рукав не лопнув
- якщо Ви хочете отримати апетитну скоринку на страві, то хвилин за 15 до її повної готовності розріжте та розкрийте рукав
- коли страва вже готова, рукав потрібно знімати з обережністю, адже всередині нього знаходиться гаряче повітря і можна отримати опіки, якщо надто низько нагнутися, торкнутися руками і т.д.
Additional Info
Weight | 0.0473 |
---|---|
Number of packages in the box | 49 |
Number of pieces in the package | 1 |
Volume | 0.000347 |
Size | 0.000347 |
Length | 3 м. |